Ti­li­hat­ta­ra on moderni paperiton kir­jan­pi­to­pal­ve­lu pil­vi­pal­ve­lus­sa.

SOOLOYRITTÄJILLE JA PIENILLE YRITYKSILLE. ALOITTAVILLE JA OLEMASSA OLEVILLE. TOIMIALUEENA KOKO SUOMI. OHJELMISTONA NETVISOR. 

Tehdään asiat helposti ja te­hok­kaas­ti

Di­gi­taa­li­nen ta­lous­hal­lin­to

Digitaalinen taloushallinto ei tarkoita palvelun puutetta, vaan se ennen kaikkea mahdollistaa entistä henkilökohtaisemman palvelun, jossa käydään aitoa keskustelua paperien pyöritysten sijaan. Kaikki data on sähköisesti tallennettuna ja nopeasti haettavissa. Myös mahdolliset paperilaskut ovat omalta osaltasi hoidettavissa sähköisesti.

Pitkälle au­to­ma­ti­soi­tu kir­jan­pi­to

Automatisoidaan kirjanpitosi mahdollisimman pitkälle. Tämä helpottaa arkeasi muun muassa huolehtimalla rutiineista ja muistuttamalla tekemättömistä velvoitteista. Asiat hoituvat samasta oh­jel­mis­to­pal­ve­lus­ta aina pankkitapahtumista tilinpäätöksen allekirjoittamiseen asti. Ennen kaikkea pitkälle automatisoitu kirjanpito antaa sinulle työrauhan oman työsi tekemiseen.

Tehtävät kir­jan­pi­tä­jä­nä­si

Tehtäväni on huolehtia kirjanpidon sujuvuudesta ja valvoa, että myös poikkeamat kirjanpidossa tulevat hoidetuksi oikein ja ajallaan. Olen tavoitettavissa. Kehitän itseäni työssäni ja minun on oltava selvillä olevista sekä tulevista säädöksistä ja laeista, joilla on merkitystä yrityksellesi. Aito kiinnostus yritystäsi kohtaan on minulle itsestään selvyys.

Netvisor + Kir­jan­pi­tä­jä

Moderni ja 100% paperiton. Ekologinen. Ei ladattavaa ohjelmaa konekohtaisesti, toimii pilvipalvelussa turvallisesti. Sopii myös yksinyrittäjille. Skaalautuu yrityksen kasvun ja tarpeiden mukaisesti.

Paikasta riippumaton. Asiat hoituvat niin toimistolla kuin tien päällä. Säästää aikaa ja toimii reaaliajassa. Voit hoitaa ja tarkistaa asioita missä ja milloin vain,

Yhteistyötä. Meillä on  omat roolimme, mutta töitä tehdään yhdessä. Omakohtaiset kokemukseni yrittäjänä; käsityöläisyydestä, suunnittelusta ja myynnistä, antavat minulle kokonaisvaltaisen näkemyksen yrittäjyyteen.

Työkalu. Reaaliaikainen kirjanpito kertoo mistä on tultu, missä ollaan ja mihin menossa.Käytössäsi on kassavirtaennuste, jonka avulla näet maksuvalmiutesi ja voit ennakoida sekä suunnitella tulevaa helposti myös itse.  

Hin­noit­te­lu

Yritykselle räätälöidään oma kiinteä kuukausihinta. Hinnat ovat läpinäkyviä ilman yllättäviä lisäkuluja.  

Esimerkiksi: 

Yritys1, Toiminimi, liikevaihto 95 000€. Osto- ja myyntilaskuja verkkolaskuna 10 kpl/kk. Hinta 95€/kk. 

Yritys2, Osakeyhtiö, liikevaihto 95 000€. Osto- ja myyntilaskuja verkkolaskuna 25 kpl/kk. Hinta 165€/kk (hintoihin lisätään alv.24%) Sisältää:

+ kirjanpitotyöt

+ Netvisor 

+ kausi­ve­roil­moi­tuk­set

+ yrittäjän palkkalaskelma

+ mobiilisovellukset

+ veroilmoitus

+ tilinpäätös

+ tuki ja neuvonta

Lisäksi Netvisor sisältää kattavan määrän erillislakutettavia lisäpalveluja ja lisäosia myös erilaisiin tarpeisiin valmiiksi integroituna.


1620026520273_Facebook-kuva.png-me

Jos yrityksesi on rekisteröity v.2022, eikä yrityksesi käytössä ole ollut aiemmin Netvisor, olet oikeutettu etuun. Saat maksutta käyttöösi vuodeksi Netvisorin Professional-paketin. Esimerkkihintojen hinnat kamppanjan mukaan:

Yritys1 Hinta 80€/kk. 

Yritys2 Hinta 125€/kk.

-RBuQ2PK_L8-34q7qs-me

Ota yhteyttä

Voit myös viestittää tai soittaa suoraan numeroon 040 5806623 tai lähettää sähköpostia:  susanna@tilihattara.fi. '

*

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja ja käyttöehdot.

Yh­teys­tie­dot

Tilihattara

Y-tunnus: 1146782-9 

Susanna Lahtinen

p.040 5806623

susanna@tilihattara.fi

©2021 Tilihattara